Knuffel mij, knuffelen met een boekje

Knuffelen, Beste Vriendjes is er dol op. Dat heb je vast al gezien of gelezen hier in onze kadootjes winkel. Knuffelen kan met pappa of mamma, met je vriendje, met een lekkere zachte knuffel en dankzij de unieke boekjes van Image Books zelfs met de dieren in deze mooie zachte bladerboeken. Met aap, beer, olifant of kat. Of liever met schaapje, konijntje of puppy met jouw allerliefste schat?

Lieve, zachte armen

De armpjes van aap, beer, katje, puppy, konijn of schaap ….. zijn zacht en lief. Zelfs olifant heeft zachte knuffelarmen in deze ontroerende, interactieve vingerpopboekjes. Samen lezen met je kind of ermee spelen. Kies jouw favoriete dier, of nee eigenlijk die van jouw kleine schat.

Kom in mijn armen

Als je goed luistert hoor je ze zeggen: Kom in mijn armen en laat me je knuffelen. Mijn zachte armen zijn er om je op te vangen, te troosten, te knuffelen, te omhelzen. Knuffel mij!

De vingerpopboekjes van Image Books zijn gemaakt voor die unieke en innige momenten samen met je kind. Lees erin en laat je ontroeren. Speel ermee en ontdek hoe de zachte armpjes van de dieren in de boekjes zo zacht zijn dat je kindje ze met plezier omarmt en knuffelt.

Van knuffelen krijgen wij nooit genoeg


Beste Vriendjes houdt van knuffelen, met een knuffel èn in het echt. Niet gek dus dat we deze vingerpopboekjes in onze kadootjeswinkel toevoegen want er kan wat ons betreft niet genoeg geknuffeld worden. Omdat je de armpjes kunt bewegen met je vingers merk je al gauw dat je helemaal in de verhalen gezogen wordt en je lieve schat maakt zo contact met de dieren in het prachtige boekje. 

 

Kom je kijken naar die leuke dieren; aap, beer of olifant?


Houd jij of je kleintje meer van een aapje, een beer of een olifant. Een katje of een puppy misschien. Of knuffel je liever met schaapje of konijntje. Welke je ook kiest. De armpjes wachten op een knuffel. Dus deel de liefde en knuffel mij.

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss