BeYoona

BeYoona funky, fairmade viltproducten.
Bijzondere artikelen met de hand gemaakt in Nepal, van hoge kwaliteit; 100 % zuivere wol.

De producten van BeYoona zijn een gevolg van het samenwerkingsverband van de Nederlandse Johanna Baptist met enkele viltbedrijven uit Kathmandu in Nepal. De maaksters van de ‘handmade’ en ‘fairmade’ viltproducten. Tijdens een bezoek aan Nepal – in 2019 – ontmoette Johanna een aantal fantastische vrouwen van een viltbedrijf in Kathmandu. Als grafisch ontwerpster met een voorliefde voor productdesign raakte ze gelijk geïnspireerd en maakte ze schetsen voor mogelijke producten van vilt. En - je raad het misschien al - ze was op slag verliefd op het materiaal, het proces en de mogelijkheden van vilt. En zo ontstond een samenwerking.

Made with love

De prachtige producten van BeYoona waren te zien in VTWonen en in de Happinez Kids. Toen is het hard gegaan. BeYoona is kleinschalig en persoonlijk en de groei van BeYoona gaat hand-in-hand met de groei van de Nepalese viltbedrijven. Zo betoveren de makers en maaksters met fairmade en handmade producten iedereen die hiermee kennis maakt. Alles is MADE WITH LOVE en ook Beste Vriendjes ging door de knieën.

Prachtige mobielen met bijpassende slingers zijn vanaf nu te koop hier in de webwinkel van Beste Vriendjes. Met het thema astronaut of viking.

Waar houdt jouw kindje het meeste van? Of jij?

Ben jij met je hoofd in de wolken als je denkt aan ons sterrenstelsel of een reis naar de maan? In astronautenpak op weg naar de sterren. Laat je betoveren door de prachtige mobiele van BeYoona en droom lekker samen met je kindje weg, over de wolken richting de sterren en daar voorbij.

Of waan je in de tijd van de vikingen, die op grote schepen varen door woeste zeeën. Moedig, vastberaden en niet uit het veld te slaan. Met een beetje fantasie ontstaan er mooie verhalen terwijl je jouw kleintje met je meeneemt op viking avontuur.

Zoals gezegd; BeYoona is kleinschalig en persoonlijk. In enorme bulken produceren doen ze niet. Kwaliteit plus het welzijn én welbevinden van de makers en maaksters staan voorop. Alle producten zijn met de hand gemaakt en van 100 % zuivere wol. Zacht voor baby’s handjes en vooral ook heel duurzaam.

 

 • BeYoona mobiel Viking
  BeYoona mobiel Viking

  ∙ Merk: BeYoona
  ∙ Leeftijd: 0+ maanden
  ∙ Afmeting: 40 cm
  ∙ Kleuren: rood, blauw, zwart en beige
  ∙ Materiaal: 100% zuiver wol
  ∙ Omschrijving: Een handgemaakte stoere mobiel gemaakt van vilt.
  ∙ Met stoere bebaarde…

  € 28,95
 • BeYoona mobiel Astronaut
  BeYoona mobiel Astronaut

  ∙ Merk: BeYoona
  ∙ Leeftijd: 0+ maanden
  ∙ Afmeting: 40 cm
  ∙ Kleuren: oranje, zwart, ecru en wit
  ∙ Materiaal: 100% zuiver wol
  ∙ Omschrijving: Een superleuke handgemaakte mobiele van vilt.
  ∙ Met astronaut, onze aardbol,…

  € 28,95
© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss