Wat de geboortedatum en het bijbehorende sterrenbeeld over jouw kindje zegt

Blog Beste Vriendjes, 25 juli 2021

 

Geschreven door Petra Steffens

Sommigen geloven er steevast in, anderen zijn wat sceptisch. De horoscoop. Geloof jij hier in? Een wetenschappelijk bewijs is er niet voor, maar wat het sterrenbeeld in de horoscoop zegt over de persoonlijkheid van je kindje geeft vaak wel herkenning. Natuurlijke factoren als opvoeding en genetische aanleg bepalen ook veel. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat jij nieuwsgierig bent naar de betekenis van het sterrenbeeld van jouw kleine hummel, delen we wat informatie hierover. Te beginnen bij de Leeuw en Maagd.

Sterrenbeelden

Vraag jij je wel eens af wat de geboortedatum voor jouw kind betekent? De dag van geboorte bepaalt welk sterrenbeeld jouw kindje heeft. De sterren die je aan de hemel ziet vormen samen een sterrenstelsel. Twaalf hiervan worden de tekens van de dierenriem genoemd. Op deze tekens is de horoscoop gebaseerd. Elke maand staat de zon op zijn hoogste punt in de buurt van een ander sterrenstelsel. Het teken waar de zon het dichtst bij staat op de geboortedatum van je kindje, is zijn of haar sterrenbeeld. Welke invloed dit heeft lees je hieronder.

Betekenis leeuw en maagd; de sterrenbeelden van de zomer
Midden in de zomer worden kinderen geboren onder het sterrenbeeld Leeuw. Dit teken in de dierenriem – ofwel de stand van het sterrenstelsel in deze tijd – loopt van 23 juli tot en met 23 august.
Sterrenbeeld-Leeuw-Maagd

Waar denk je aan als je aan als je aan een leeuw denkt?

Juist! Krachtig, sterk en energiek. Vol vuur. Een leeuw ‘laat zich niet snel uit het veld slaan’. Kinderen geboren met het sterrenbeeld Leeuw staan graag in de belangstelling. De aandacht op zich vestigen vinden ze heerlijk. Ze zijn charmant, laten graag zien wat ze kunnen en uiten zich uitbundig creatief. Denk aan zingen, acteren of toneel spelen. Leeuwen zijn levenslustig, actief, grappig en positief ingesteld. En oh ja… ze kletsen graag en veel.

Herken je daar al iets van in het prille leventje van jouw kind?

Het laatste deel van de zomer staat in het teken van het sterrenbeeld Maagd en loopt van 24 augustus tot 22 september.

 

Kinderen geboren onder het sterrenbeeld Maagd zijn rustig en geduldig.

Het zijn ook echte bezige bijtjes. Kinderen die – als ze al wat ouder zijn - graag helpen met een klusje of met koken. IJverig zijn. Ze hebben oog voor detail, zijn praktisch ingesteld en het liefst op de achtergrond aanwezig. Dit in tegenstelling tot de Leeuw die juist meer op de voorgrond staat. Kinderen met het sterrenbeeld Maagd kenmerken zich nogal eens als kieskeurige eter. Maak je borst maar nat!

 

Kadootjeswinkel Beste Vriendjes


Voor alle kinderen zijn er in onze webwinkel leuke kadootjes te vinden. Of je nou Leeuw bent of Maagd, Stier of Kreeft. Dat maakt niet uit. In de prachtige mobiele van Sindibaba vind je de leeuw terug. En voor de bezige bijtjes van het sterrenbeeld Maagd: laat die maar lekker bezig zijn met vissen of tandartsje spelen met deze leuke sets.

Wil je ook over de andere sterrenbeelden lezen. Binnenkort vertellen we bij Beste Vriendjes over de Weegschaal en de Schorpioen.

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss