Kraamcadeau

Een kraamcadeau is een cadeau dat je in de meeste gevallen aan de kersverse ouders of grootouders geeft. Wat een feest. Zo’n kraamcadeau is natuurlijk eigenlijk een cadeau voor de baby. Eentje waarvan je vurig wenst dat die goed in de smaak valt bij pappa of mamma, oma of opa. Groot of klein: een kraamcadeau is altijd leuk om te krijgen. En om te geven. Zelfs het uitzoeken van een kraamcadeau is een feest. Kijk maar eens hier op onze kadootjeswinkel waar je de liefste, leukste en origineelste kraamcadeautjes vindt.

Kraamcadeau kiezen

Om iets passends uit te zoeken voor een kraamcadeau heb je een beetje zorg en aandacht nodig. Als het goed is weet je wat de jonge ouders leuk vinden, waar ze van houden of welke stijl bij hen past. Zoek je een speciaal item dan type je dit in het witte vlak recht bovenin. Dan krijg je een overzicht van de artikelen. Maar je kunt ook zoeken op merk of via èèn van de woorden aan de linkerkant op het scherm. Onthoud in ieder geval dit: een kraamcadeau ontvangen is al een groot geluk en altijd superwelkom. Daar hoef je nooit aan te twijfelen.

Geluk in een kraamcadeau

Dat kraamcadeaus al voor de helft geluk brengen weet Beste Vriendjes maar al te goed. Wij - van Beste Vriendjes - zijn er dol op om ook voor jou een kraamcadeau in te pakken en op te sturen. Daar worden ook wij gelukkig van, want nieuw leven mag altijd gevierd worden. Veel van de artikelen in onze kadootjeswinkel zijn heel geschikt als kraamcadeau, omdat de kersverse ouders het veel gebruiken of regelmatig nodig zullen hebben. Zoals een baby bad cape, babysloffen en allerlei kleding. Andere spullen gaan lang(er) mee zoals zacht speelgoed of houten speelgoed, een mobiele, een knuffel of een babydeken. Dit is zomaar een greep uit ons uitgebreide assortiment dat je kunt kiezen als kraamcadeau.

Kraamcadeau opsturen

Beste Vriendjes stuurt kraamcadeaus indien gewenst rechtstreeks naar de gelukkige ouders of grootouders. Elk kraampakket of kraamcadeau kunnen wij voorzien van een persoonlijke kaart. Natuurlijk noteren wij jouw persoonlijke tekst of felicitatie hier met plezier op. Deze babykaarten zijn eigengemaakte kaarten verkrijgbaar in A5-formaat (14,8 x 21 cm) of zelfs als prent of poster.

Maar wellicht ontvang je jouw uitgezochte kraamcadeau liever eerst op jouw eigen adres zodat jij het zelf overhandigt aan de gelukkige(n). Aan jou de keus. Wij leveren onze mooie en originele kraamcadeaus snel en persoonlijk.

 

 

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss