Bunnies by the bay, een lief pluizig verhaaltje

Blog Beste Vriendjes, 7 oktober 2020

Bunnies by the bay_Beste Vriendjes

 

De wereld van de Konijntjes aan de Baai - Bunnies by the Bay - is opgericht in 1986 door een familie in Amerika. In hun eigenzinnige reis na een tragisch verlies gaf deze fantasiewereld vol harige en knuffelbare konijntjes en een hondje dat over ze waakt ze weer hoop voor de toekomst.

​De focus van dit familiebedrijf ligt op het creëren van heerlijk vertederende cadeaus voor kleintjes die net beginnen aan hun eerste jaar van het leven. Met boeiende kunst en speelse humor biedt Bunnies by the Bay gedetailleerde ontwerpen en lieve zachte materialen in tijdloze producten.

​Zo zijn daar de superleuke kleurige knuffels met bijtringen die ook nog eens een knisperend geluid maken als je op hun buikje drukt.

En de lieve kleine zachte konijntjes in diverse kleuren en formaten.

Het schattige servies bestaande uit een bord, kom, lepel en beker. Verpakt in een kleurrijke geschenkdoos. Een ontzettend leuk en origineel kraamkado, zeker in combinatie met een van de leuke knuffels uit deze serie.

Speenknuffels 'Silly buddies'!Bunnies by the bay speenknuffels_Beste Vriendjes

Everybody needs a silly buddy! Deze speenknuffel is het perfecte cadeau voor kleintjes! De speenknuffel is niet alleen superzacht maar ook superhandig! Aan de linkerarm zit een klittenbandsluiting waardoor dit knuffeltje gemakkelijk te bevestigen is aan een speen, wandelwagen, wieg en autostoeltje. Deze kleine vriend wil altijd en overal bij je zijn! 

Schattige knuffels voor stoere kleuters

De ideale beste vriendjes voor de iets oudere kinderen in de leeftijd vanaf ongeveer 3 jaar.

Deze kleine jongen is Moo-boe zo schattig met zijn ruwharige zachte vacht en blokachtige blauwe bandana rondom zijn nek. Gek op koeien dan is dit echt een hele leuke knuffel om te geven.

Bunnies by the bay_schattige knuffels voor kleuters_koe_Beste Vriendjes

 

 

 

Bunnies by the bay_vos_pluche knuffel_Beste Vriendjes

Mooie bijzondere vos Foxy met zijn lieve snuit en zijn fluffy staart heeft een zachte roodbruine vacht en een crémekleurige borst. Met zijn leuke geborduurde ogen kijkt hij je aan en vraagt of hij jouw beste vriendje mag zijn.

 

 

Piper de strandvogel kan best heel hyper de piper zijn, rennend op en neer over het strand. Deze schattige strBunnies by the bay_knuffels voor kleuters vanaf 3 jaar_Beste Vriendjesandvogel heeft een wollige vacht met lieve geborduurde oogjes, een fluwelen oranje snaveltje, vogelvoeten en superleuke gestreepte bungelende poten. 

 

 

 

Ocho lacht want hij heeft er maar liefst 8! Poten wel te verstaan. Is het tijd voor een knuffel? Geen probleem, met zijn Bunnies by the bay knuffels_Beste Vriendjeswollige blauwe vacht en vrolijke pootjes met stippen en strepen is Ocho de Octopus het beste vriendje voor wat oudere kinderen. Deze vrolijke matroos heeft zijn schipperspet op en heeft altijd een glimlach op zijn vrolijke koppie.

 

 

 

Deze kleine piBunnies by the bay_knuffels_Beste Vriendjesnguin is een echte beste vriend, want Penny is zorgzaam en er helemaal klaar voor om warme knuffels te geven. Met haar wollige vacht en fluwelen oranje snaveltje en voeten is dit een winterwarm knuffeltje.

 

 

 

Bunnies by the bay knuffels_muis_Beste Vriendjes

Er is een nieuwe muis in huis, dat is zeker, want deze muis met zijn zachtgrijze vacht en lichtroze fluwelen pootjes en oortjes is er een van de meest schattige soort. Druk eens op zijn buik en Pip zal naar je piepen. 

 

 

 


 

Bunnies by Beste Vriendjes

bunnies = 15% korting!

***Van 7 t/m 31 oktober houdt Beste Vriendjes een ware bunnies actie en ontvang je 15% korting op alle Bunnies by the bay cadeautjes.***

 

Niet vergeten: vul jouw kortingscode bunnies in bij het bestellen!

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss