Kinderwagenketting

Een kinderwagenketting geeft wat afleiding als je kindje niet slaapt maar met zijn of haar ogen de wijde wereld in kijkt. 

Wat zou je dan graag willen zien? De blauwe hemel of een vrolijk dier?
Het liefst natuurlijk pappa of mamma, maar kleuren en vormen en wat leuke geluiden zijn minstens zo leuk.

Kinderwagenkettingen geven net dat leuke uitzicht waardoor je baby geboeid kijkt naar wat zich daar afspeelt. Er beweegt altijd wel iets, het speelt, het zingt, het maakt geluid.

Een kinderwagenketting is makkelijk vast te maken. Je bevestigt hem links en rechts van de kinderwagen, aan het autostoeltje of op de wieg van je baby. Aan de ketting hangen verschillende vormen of figuren. Kinderwagenkettingen zijn leuke accessoires maar vooral praktisch. Ze bieden speelplezier en afleiding. Zo raakt je kleintje vertrouwd met kleuren, vormen, figuren en geluiden.

Het nodigt uit tot bewegen en prikkelt de nieuwsgierigheid. Als je beweegt gaan de figuren aan de kinderwagenketting bewegen en komen er allerlei geluiden tevoorschijn. Je baby komt zo lekker in actie en er verschijnt al gauw een vette glimlach op het gezicht.

Met een kinderwagenketting heeft je kindje iets te ‘spelen’:

  • Baby ziet vertrouwde figuren
  • Baby voelt zich niet alleen
  • Baby oefent bewegingen zoals armpjes strekken of bewegen met voetjes

Kinderwagenkettingen worden gemaakt van kindvriendelijk materiaal. Naast vormen en kleuren zijn er geluiden te ontdekken: een belletje, piepgeluidje of er is iets te rammelen.

Een kleurrijke kinderwagenketting aan de kinderwagen is meteen een mooie blikvanger. Daar wil je niet zonder zitten.

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss