Valentijn en de vrienden van LumpinValentijn en de pluche knuffellijn Lumpin

Blog Beste Vriendjes, 8 januari 2021

Valentijnsdag is al jaren m``eèr dan alleen maar een dag voor verliefden. Liefde zit nou eenmaal in meer dingen dan in alleen maar verliefd zijn. Liefde zit in vriendschap, in een aardig woordje voor een ander, een compliment, behulpzaamheid voor een naaste, aandacht voor de mensen om je heen. Beste Vriendjes roept je op deze dag aan te grijpen om liefde te tonen voor iemand die belangrijk voor jou is, die wel wat steun kan gebruiken, troost of aandacht. Laat de liefde maar stromen op alle vlakken, naar alles wat jou nu te binnen schiet.

Lees meer ...


Knuffelen voor geluk en gezondheid_blog_beste_vriendjesKnuffelen voor geluk en gezondheid!

Blog Beste Vriendjes, 28 november 2020

Knuffelen: èèn van de meest essentiële basisbehoeften in een mensenleven. Een knuffel is een zachte aanraking of omhelzing met een positieve uitwerking op ons als mens. Ook al gebeurt het in deze tijd veel minder nu we juist op afstand moeten blijven van elkaar. Knuffelen is nodig omdat het je helpt je mens te voelen. Voor baby's en jonge kinderen is het zelfs van levensbelang. Gelukkig zijn er de knuffelbeesten nog.

Knuffelen is van levensbelang
Baby’s en jonge kinderen zijn echte knuffelaars en worden ook graag geknuffeld. In hun prille leven is dat zelfs hard nodig: overleven als knuffelen ontbreekt is moeilijk. Knuffelen bij baby’s en jonge kinderen draagt bij aan een sterk immuunsysteem en Lees meer ...


Eten met kinderen; chaos of feest?Eten met kinderen_chaos of feest?_Blog Beste Vriendjes_oktober 2020_korting op kinderservies

Blog Beste Vriendjes, 28 oktober 2020

Eten met kinderen; chaos of feest? De tijd van buiten eten is met de herfst voorbij. Met onze kinderen zitten we weer binnen aan de eettafel. Hapjes eten aangeboden krijgen of al helemaal zelf je eten op mogen eten: een leuk en vrolijk kinderservies verhoogt de pret aan tafel.

‘Kijk, daar komt het vliegtuigje’ of ‘Een hapje voor pappa, een hapje voor oma, een hapje voor de hond of de kat’. Als het om eten gaat proberen we van alles uit. Niets belangrijker dan dat je kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Geen ouder die dat zal ontkennen.

Eten met kinderen is eten met aandacht

Lees meer ...


Hoe kun je jouw baby laten slapen?

Blog Beste Vriendjes, 17 september 2020

Hoe laat je je baby slapen? Deze vraag wordt elke dag door nieuwe ouders gesteld, want een baby brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en het ontwikkelen van een goed slaappatroon is misschien wel èèn van de grootste uitdagingen voor een pasgeboren baby èn voor de ouders;-).

Hoewel er veel suggesties te vinden zijn, is het echte antwoord wat voor de ene baby werkt, werkt voor de andere misschien weer niet, en je weet het nooit totdat je het probeert. Hoewel wij bij Beste Vriendjes niet alle antwoorden hebben, willen we wel helpen door een gevoel van comfort, liefde en veiligheid te geven door de meest mooie  producten uit te kiezen en op te nemen in ons assortiment!

Beste Vriendjes heeft een aantal slaaptips voor baby's op een rijtje gezet. Lees meer ...

Blog Beste Vriendjes: Hoe laat je jouw baby slapen?


Wat zijn de voordelen van voorlezen aan kinderen?​

Blog Beste Vriendjes, 12 juli 2020

Het samen lezen van een boekje, verhaaltjes vertellen en plaatjes aanwijzen, versterkt de band met je baby. Gebleken is dat kinderen die zijn voorgelezen als baby, later beter zijn in taal. Het is even een warm moment samen en dit zorgt voor verbinding, zowel op fysiek als op emotioneel gebied. Met voorlezen oefen je onder andere de luistervaardigheid, het concentratievermogen en sociaal-emotionele vaardigheden.Lees meer ...

Bestel je bij Beste Vriendjes in de periode van 12 t/m 19 juli dan ontvang je het boekje "Nog even achter mijn oortjes kriebelen" cadeau bij jouw bestelling vanaf € 45,-.

Blog Beste Vriendjes, 12 juli 2020: Wat zijn de voordelen van voorlezen aan kinderen?

 

© 2014 - 2021 Beste Vriendjes | sitemap | rss