Hoe kun je jouw baby laten slapen?

Blog Beste Vriendjes, 17 september 2020

Hoe laat je je baby slapen? Deze vraag wordt elke dag door nieuwe ouders gesteld, want een baby brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en het ontwikkelen van een goed slaappatroon is misschien wel èèn van de grootste uitdagingen voor een pasgeboren baby èn voor de ouders;-).

Hoewel er veel suggesties te vinden zijn, is het echte antwoord wat voor de ene baby werkt, werkt voor de andere misschien weer niet, en je weet het nooit totdat je het probeert. Hoewel wij bij Beste Vriendjes niet alle antwoorden hebben, willen we wel helpen door een gevoel van comfort, liefde en veiligheid te geven door de meest mooie  producten uit te kiezen en op te nemen in ons assortiment!

Beste Vriendjes heeft een aantal slaaptips voor baby's op een rijtje gezet. Lees meer ...

Blog Beste Vriendjes: Hoe laat je jouw baby slapen?


Wat zijn de voordelen van voorlezen aan kinderen?​

Blog Beste Vriendjes, 12 juli 2020

Het samen lezen van een boekje, verhaaltjes vertellen en plaatjes aanwijzen, versterkt de band met je baby. Gebleken is dat kinderen die zijn voorgelezen als baby, later beter zijn in taal. Het is even een warm moment samen en dit zorgt voor verbinding, zowel op fysiek als op emotioneel gebied. Met voorlezen oefen je onder andere de luistervaardigheid, het concentratievermogen en sociaal-emotionele vaardigheden.Lees meer ...

Bestel je bij Beste Vriendjes in de periode van 12 t/m 19 juli dan ontvang je het boekje "Nog even achter mijn oortjes kriebelen" cadeau bij jouw bestelling vanaf € 45,-.

Blog Beste Vriendjes, 12 juli 2020: Wat zijn de voordelen van voorlezen aan kinderen?

 

© 2014 - 2020 Beste Vriendjes | sitemap | rss