• Nieuw binnen

  Little Dutch knuffeldoek Walvis in 3 kleuren
  Little Dutch knuffeldoek Walvis in 3 kleuren

  ∙ Merk: Little Dutch, collectie Ocean
  ∙ Leeftijd: 0+ maanden
  ∙ Afmeting: 32x34x5
  ∙ Kleur: in blauw, roze of groen
  ∙ Materiaal: 100% polyester
  ∙ Wassen: ja, kan gewoon in de wasmachine
  ∙ Omschrijving: Dit is een…

  € 9,95
 • Nieuw binnen

  Little Dutch Knuffelpop Jim 50 cm
  Little Dutch Knuffelpop Jim 50 cm

  ∙ Merk: Little Dutch
  ∙ Leeftijd: 0+ maanden
  ∙ Afmeting: 19X50 cm
  ∙ Kleur: in lieve zachte kleuren
  ∙ Materiaal: 100% polyester, vulling: 100% polyester
  ∙ Wassen: ja, kan gewoon in de wasmachine
  ∙ Omschrijving: de…

  € 19,95

Over het merk Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters.

Met veel liefde en passie creëert het eigen ontwerpteam al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit.

Vanuit een kleine zolderkamer in Nederland begonnen Rinke van der Helm en haar zus hun eigen lampenkappen te maken en te verkopen. Twee jaar daarna begon ze haar eigen label Little Dutch. Binnen 10 jaar is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam in zowel Nederland als Europa. Little Dutch biedt moderne essentials, accessoires en kleurrijk speelgoed voor baby's en kinderen. Producten die niet alleen functioneel zijn maar ook veilig en van hoge kwaliteit.

Uitgebreid Assortiment

Met uitgebreide assortiment van Little Dutch hebben ze een missie: bijdragen aan de belangrijke vormende jaren van een kind. We bieden kleintjes warmte en comfort met onze textielproducten en met ons speelgoed ondersteunen wij de verschillende stadia van hun ontwikkeling. Het eigentijdse ontwerp spreekt tot de verbeelding van een kind en geeft uren speelplezier. De textielproducten brengen warmte en comfort en het speelgoed heeft als doel de verschillende stadia van de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen.

Trendy en tijdloze ontwerpen

Elk jaar lanceert Little Dutch een nieuw thema en een textielcollectie. De thema's, het ontwerp en de kleuren van de verschillende collecties worden zorgvuldig samengesteld. De ontwerpen zijn opgenomen in alle productcategorieën. Dat is de reden waarom alle kleuren overeenkomen met verschillende collecties en producten uit andere categorieën. Of het nu gaat om essentials, speelgoed, kleding of decoratie, Little Dutch-items zijn trendy en toch tijdloos, zodat je ze eindeloos kunt combineren en ervan kunt genieten.

Beste Vriendjes

Beste Vriendjes koos de geweldig leuke knuffeldoekjes van Little Dutch voor haar assortiment. En we werden op slag verliefd op knuffelpop Jim. Kijk je mee?

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss