• Natursutten - fopspeen Vlinder - anatomisch S
  Natursutten - fopspeen Vlinder - anatomisch S

  ∙ Merk: Natursutten
  ∙ Leeftijd: 0-6 maanden
  ∙ Materiaal: 100% zuiver natuurlijk rubber van het eerste sap van de rubberboom
  ∙ zacht en soepel voor baby's gezichtje - geen afdrukken na het slapen
  ∙ hygiënisch - zonder…

  € 7,49

De zuigbehoefte bij baby’s is in de eerste maanden groot. Zuigen voorziet de baby van drinken, logisch dus dat dit èèn van de eerste reflexen is waarover je kindje beschikt.

De hele dag drinken is natuurlijk niet wat je baby wil, maar de zuigbehoefte is er wel. Een speentje kan dan prima uitkomst bieden. Met een speentje geef je jouw baby troost en rust en vaak is het ook voor jou als ouder rustgevend.

Het volgende is goed om te weten. Wanneer je met een speentje begint is het voor je kindje altijd een beetje wennen om de speen in de mond te houden. Daar is wat oefening voor nodig, wees dus geduldig als je net met het geven van een speentje begint.
Eenmaal iets ouder zul je merken dat je kindje de speen zelf in en uit de mond kan doen.

Spenen zijn - net als sleutels – nogal makkelijk kwijt te raken. Voordat je het weet schiet de speen uit het mondje van je baby en valt het op de grond. Maar een babyspeen wil je natuurlijk niet kwijtraken. Gelukkig heeft Beste Vriendjes superleuke speenknuffels die makkelijk aan de speen te bevestigen zijn en makkelijk vast te grijpen voor de kleine babyknuistjes. 

Beste Vriendjes koos de fluweelzachte spenen van Natursutten.

Natursutten betekent natuurlijk zuigen en dat is goed merkbaar. De speentjes van Natursutten zijn met de hand gemaakt in Italië, van het eerste sap van de rubberboom. Ze zijn mooi lichtgeel van kleur en zachter dan veel andere speentjes van natuurrubber. Fluweelzacht, zachter zelfs dan siliconen fopspeentjes. Omdat ze uit èèn stuk omgoten zijn blijven vuil en bacteriën niet achter in de naden. Super hygiënisch dus, en dat is fijn voor speentjes die veel in en uit de mond gaan.

Speentjes van Natursutten zijn biologisch afbreekbaar, een echt natuurproduct dus.

 

 

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss