Just Think Toys

Just Think Toys ontwikkelt producten die creatief spelen en denken aanmoedigen.

De badblokken -Bath Blocks- brengen klassiek blokspel in een leuke, fascinerende, nieuwe, wateromgeving. Het bad en het zwembad zijn de perfecte plaatsen om watervallen, balrennen en drijvende speellandschappen te creëren. De "plakkerige" viscositeit van water zorgt voor een handige hechting tussen blokken, en de beweging, het drijfvermogen en de stroming van water voegen een boeiende draai toe aan het klassieke blokspel.

Soms is het meest educatieve speelgoed het eenvoudigste speelgoed - speelgoed met veel open mogelijkheden die jonge geesten aanmoedigen om te denken, te creëren en te verkennen. Het mooie aan dit badspeelgoed is dat het kinderen uitdaagt om te ontdekken en te onderzoeken.

Bath Blocks stelt kinderen in staat om hun visie te creëren en vaardigheden als wetenschap, technologie, engineering en wiskunde op te bouwen terwijl ze experimenteren met geometrie, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, balans, structuur en oorzaak-gevolg.

BathBlocks hebben Oppenheim Gold-prijzen gewonnen. BathBlocks zijn gemaakt van bacteriën- en schimmelbestendig EVA en bevatten geen PVC of ftalaten.

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss