• Kinderservies-bamboe-koe-kom, lepel en vork
  Kinderservies-bamboe-koe-kom, lepel en vork

  ∙ Merk: Leonardo Collection van Lesser & Pavey
  ∙ Wassen: met de hand afwassen of in het bovenste rek van de vaatwasser.
  ∙ Leeftijd: 6+ maanden
  ∙ Materiaal: milieuvriendelijke bamboevezels. Niet geschikt voor de magnetron.…

  € 9,99
 • Kinderservies-bamboe-aap-kom, lepel en vork
  Kinderservies-bamboe-aap-kom, lepel en vork

  ∙ Merk: Leonardo Collection van Lesser & Pavey
  ∙ Wassen: met de hand afwassen of in het bovenste rek van de vaatwasser.
  ∙ Leeftijd: 6+ maanden
  ∙ Materiaal: milieuvriendelijke bamboevezels. Niet geschikt voor de magnetron.…

  € 9,99

Lesser & Pavey | De Leonardo-collectie

Beste Vriendjes heeft haar oog laten vallen op dit geweldig leuke bamboe servies. Dit prachtige en grappige kinderservies van Lesser & Pavey komt uit de Leonardo Collectie. Dit kinderservies is gemaakt van milieuvriendelijke bamboevezels en vrij van schadelijke stoffen (bpa en ftalaat vrij*)

Dieren in de hoofdrol

Het kinderservies uit de Leonardo Collectie is vrolijk kinderservies met dieren in de hoofdrol. Een erg leuk en mooi cadeau om te geven op een kraamfeest! Het kinderservies bestaat uit een bord plus bestek en is geschikt voor de vaatwasser. Wat is jouw favoriete dier? Je kunt kiezen uit één van deze dieren: een aap, koe of tijger.

IJzersterke kwaliteit

Lesser & Pavey heeft een zeer uitgebreid assortiment van geschenken, waaronder ontzettend leuke cadeautjes voor baby's en kinderen. Lesser & Pavey - opgericht in Londen in 1971 door Ronnie Pavey – is een zeer gewild merk bij consumenten. Een assortiment producten met een ijzersterke kwaliteit. Lesser & Pavey blijft zich continue ontwikkelen.

Vooral de Leonardo Collectie, die je alleen in Engeland vindt bij Lesser & Pavey, is razend populair. Deze leuke kinderlijn is milieuvriendelijk geproduceerd, kleurrijk, origineel, kwalitatief en vooral erg leuk! Geschikt om toe te voegen aan een leuk kraamcadeau of als vulling in èèn van onze schitterende kinderkoffertjes.

 

*BPA - Bisfenol A - is een chemische stof die wordt gebruikt voor plastic verpakkingen. PCB's - Polychloorbifenylen (PCB's) zijn schadelijke stoffen. Ze komen voor in bepaalde soorten olie en plastic, bouwmaterialen en bestrijdingsmiddelen met chloor. Ftalaten zijn kleur- en geurloze chemische stoffen die onder andere worden gebruikt voor het maken van inkt, lijm en parfum. Ftalaten zijn vooral bekend als weekmakers in plastics zoals PVC.

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss