Beste Vriendjes Fonds


Beste Vriendjes Fonds

Beste Vriendjes doneert van al haar inkomsten uit de verkoop van de cadeautjes 10 procent in haar eigen Beste Vriendjes Fonds. Met ons fonds ondersteunen wij kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Bij deze projecten staan goede zorg voor kind en/of dier centraal. Beste Vriendjes streeft naar een mooie wereld voor kind en dier. En met het Beste Vriendjes Fonds hopen wij daarmee ons steentje bij te kunnen dragen. Elk project wordt door ons zeer zorgvuldig en persoonlijk beoordeeld. Het fonds is ondergebracht bij de Triodos Bank.

Welke projecten?

Beste Vriendjes heeft dit fonds opgezet daar wij regelmatig benaderd worden voor donaties, giften, schenkingen van cadeautjes door organisaties, stichtingen maar ook families/gezinnen. Soms zijn de verhalen best hardverscheurend, maar als klein bedrijf kunnen wij niet meer doen dan voor ons mogelijk is. Met het fonds van Beste Vriendjes hopen wij net iets meer te kunnen betekenen. Zo ondersteunen wij particulieren maar ook kleine organisaties die zich bezig houden met het welzijn van kinderen en dieren.

Direct steunen?

Wil je ons direct steunen? Hardstikke fijn! Dat kan door een bedrag van € 1,- tot € 10,- over te maken. Je kunt het bedrag zelf kiezen en intypen. Je ontvangt van ons dan als dank een kortingscode per e-mail voor de cadeautjeswinkel van Beste Vriendjes met diezelfde waarde. ​

Nationaal Fonds Kinderhulp

In de maanden november en december steunt Beste Vriendjes het Nationaal Fonds Kinderhulp want elk kind verdient een fijne Sinterklaas en Kerstmis!

Doe jij mee? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Beste Vriendjes op telefoonnummer 0180-850208 of via e-mail info@bestevriendjes.nl of kijk op de website van het Nationaal Fonds Kinderhulp voor alle informatie. 

Nationaal Fonds Kinderhulp

 


 

Sorteer op
  • Beste Vriendjes Fonds
    Beste Vriendjes Fonds
    € 1,00
© 2014 - 2019 Beste Vriendjes | sitemap | rss