Beste Vriendjes Fonds


Beste Vriendjes Fonds

Beste Vriendjes doneert van al haar inkomsten uit de verkoop van de cadeautjes 10 procent in haar eigen Beste Vriendjes Fonds. Met ons fonds ondersteunen wij kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Bij deze projecten staan goede zorg voor kind en/of dier centraal. Beste Vriendjes streeft naar een mooie wereld voor kind en dier. En met het Beste Vriendjes Fonds hopen wij daarmee ons steentje bij te kunnen dragen. Elk project wordt door ons zeer zorgvuldig en persoonlijk beoordeeld. Het fonds is ondergebracht bij de ASN Bank.

Welke projecten?

Beste Vriendjes heeft dit fonds opgezet daar wij regelmatig benaderd worden voor donaties, giften, schenkingen van cadeautjes door organisaties, stichtingen maar ook families/gezinnen. Soms zijn de verhalen best hardverscheurend, maar als klein bedrijf kunnen wij niet meer doen dan voor ons mogelijk is. Met het fonds van Beste Vriendjes hopen wij net iets meer te kunnen betekenen. Zo ondersteunen wij particulieren maar ook kleine organisaties die zich bezig houden met het welzijn van kinderen en dieren.

Direct steunen?

Wil je ons direct steunen? Hartstikke fijn! Dat kan door een bedrag van € 1,- tot € 10,- over te maken. Je kunt het bedrag zelf kiezen en intypen. Je ontvangt van ons dan als dank een kortingscode per e-mail voor de cadeautjeswinkel van Beste Vriendjes met diezelfde waarde. ​


2021

Podencoworld

In december 2021 doneerde Beste Vriendjes € 500,- aan Podencoworld. Een stichting met hart voor de honden van het Podencoras uit Spanje. Honden die dolen langs de weg; uitgehongerd en verwaarloosd. Podencoworld is een stichting zonder winstoogmerk en zoekt voor iedere Podencohond een nieuw thuis. Eentje vol liefde en aandacht. Wèg van verwaarlozing, achterlating en mishandeling. In Nederland zijn vele families – klein en groot - in het blije bezit van deze geweldige en lieve kindervrienden. Beste Vriendjes schreef er een blog over.

Of  ga direct naar de site en lees meer over deze bewonderenswaardige stichting Podencoworld

2020

Terre des Hommes

In november 2020 heeft het Beste Vriendjes Fonds de winkel Terre des Hommes in Barendrecht blij kunnen maken met een boel cadeautjes ter waarde van € 750,-. 

Terre des Hommes zet zich in voor een betere toekomst voor kinderen. Kijk maar eens op de website om te zien waar zij zich zo met hart en ziel voor inzetten: Terre des Hommes

2019

Nationaal Fonds Kinderhulp

In de maanden november en december 2019 heeft het Beste Vriendjes Fonds het Nationaal Fonds Kinderhulp blij kunnen maken met een cadeaubon ter waarde van € 250,-. Er zijn voor deze waarde cadeautjes uitgezocht bij Beste Vriendjes. Zij hebben hiermee de organisatie Altra, die jonge moeders ondersteunt, blij kunnen maken. 

Wil je kijken wat zij zoal doen, neem dan een kijkje op de website van het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Nationaal Fonds Kinderhulp


 

  • Beste Vriendjes Fonds
    Beste Vriendjes Fonds

    Beste Vriendjes FondsBeste Vriendjes doneert van al haar inkomsten uit de verkoop van de cadeautjes 10 procent in haar eigen Beste Vriendjes Fonds. Met ons fonds ondersteunen wij kleinschalige hulpprojecten in binnen- en…

    € 1,00
© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss