• Lanco - Bijtring Kori de Panda
  Lanco - Bijtring Kori de Panda
  € 10,99
 • Lanco - Bijtring Nui de Pinguin
  Lanco - Bijtring Nui de Pinguin
  € 10,99
 • Lanco - Bijtring Kimo het Nijlpaard
  Lanco - Bijtring Kimo het Nijlpaard
  € 10,99
 • Lanco - Rubberen bijtring kikker
  Lanco - Rubberen bijtring kikker
  € 9,50
 • Lanco - Sensory Rubberen Schildpad Groen
  Lanco - Sensory Rubberen Schildpad Groen
  € 10,00
 • Lanco - Badspeelgoed Rubberen walvis blauw
  Lanco - Badspeelgoed Rubberen walvis blauw
  € 9,50
 • Lanco - Badeendje blij
  Lanco - Badeendje blij
  € 9,99
 • Lanco - Rubberen bijtring peer
  Lanco - Rubberen bijtring peer
  € 9,99
 • Lanco - Rubberen bijtring appel
  Lanco - Rubberen bijtring appel
  € 9,99
 • Lanco - Rubberen bijtring aardbei
  Lanco - Rubberen bijtring aardbei
  € 9,99

Lanco

In 1952 besloot Alfredo Domingo, oprichter van Lanco Toys, om zijn onvoorwaardelijke liefde voor kinderen en huisdieren vorm te geven met zijn oneindige verbeeldingskracht. Sindsdien brengt Lanco Toys al meer dan 50 jaar geluk en fantasie in deze wereld. Met veel passie en enthousiasme is Lanco constant bezig met het innoveren en verbeteren van hun schitterende producten. 

Natuurlijke materialen

Lanco Toys is een familiebedrijf in Barcelona. Zij hebben zich geheel gewijd aan het ontwerpen en produceren van 100% natuurlijk rubber speelgoed. Al het speelgoed van Lanco wordt gemaakt van de 100% natuurlijke Pure rubberboom Hevea en zij produceren niet alleen speelgoed voor baby's en kinderen maar ook voor huisdieren. Hierbij is kwaliteit hun belangrijkste drijfveer en dat resulteert in geweldig unieke en volledig veilige producten.

Het productie-systeem van Lanco en de productie van materialen gebeurt op een ecologische en milieuvriendelijke manier van denken. De organische producten zijn volledig natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Exclusief gemaakt van het sap van de boom Hevea BrasilensisDe speeltjes zijn vrij van giftige componenten en dus volledig veilig om op te kauwen en te happen.

De producten zijn gemaakt van sap van de Hevea Brasilensis boom, wat resulteert in Maleisische latex van uitstekende kwaliteit. Latex is een volledig natuurlijk en veilig materiaal dat het Lanco speelgoed voorziet van flexibiliteit, een zeer zachte textuur en een lange duurzaamheid. 

Voor de versiering van de Lanco producten worden kleurstoffen voor levensmiddelen gebruikt. Deze zijn vrij van cadmium, aluminium, kobalt, barium, lood, kwik en selenium. Daarom zijn de Lanco baby speeltjes volkomen veilig om op te kauwen en te happen.

Lanco Speelgoed bestrijkt de gehele productieketen van latexspeelgoed sinds 1951 en heeft een unieke knowhow in de markt ontwikkeld. 

Vanaf het begin van Lanco Speelgoed hadden zij duidelijk voor ogen dat zij het hele productieproces van latexspeelgoed wilden bestrijken. Dankzij deze strategie is Lanco Speelgoed steeds meer te weten gekomen over latex en zijn eigenschappen, om een unieke en uitgebreide knowhow van de productietechnieken te ontwikkelen en vooral om de uitstekende kwaliteit van hun producten te waarborgen. Daarom gaat de expertise van Lanco Speelgoed van de ontwerpontwikkeling, de creatie van de mal en de meesters tot het decoreren van het speelgoed.  

Lanco producten worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! 

Lanco speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dat is opgebouwd uit het sap / de melk van de gewone rubberbomen - Hevea BrasiliensisDe Hevea-boom is de natuurlijke bron van het materiaal dat wordt gebruikt om deze heerlijke kleine karakters te creëren. Deze rubberboom wordt duurzaam geoogst zonder het gebruik van herbiciden. De schors van de boom wordt 'getapt', dit betekent het snijden van kleine spleten in de schors. zodat het witte sap, bekend als latex, eruit druipt en wordt gevangen in opvangbekers. Het kloppen van rubberbomen gebeurt met de hand. Het natuurlijke rubber is veilig, niet-toxisch en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. De gegoten latex is met de hand beschilderd met niet-toxische, permament gecertificeerde loodvrije verven. Het is volledig VRIJ van PVC, BPA. Ftalaat en nitrosaminen. Al het Lanco speelgoed voldoet aan de EU-veiligheidseisen van EN71 / 1/2/3.

 • 100% natuurlijke latex
 • veilig  
 • natuurlijk en biologisch afbreekbaar
 • 100% vrij van nitrosamines, ftalaten, BBP, DBP en DEHP
 • Met kleurstoffen voor levensmiddelen om te versieren
 • Sociaal verantwoordelijk
 • Ecologisch en milieuvriendelijk

​​Lanco's Sensory speelgoedlijn

Extra bijzonder is de Lanco's sensory speelgoedlijn, gericht op voelen en verkennen. Deze figuren hebben levendige kleurtjes om de aandacht van je kindje te trekken en opvallende vormen die makkelijk vast te pakken zijn om zo oog-hand coördinatie te stimuleren. Het zachte natuurlijke rubber heeft verschillende texturen die je kindje veilig kan ontdekken en lekker op kan sabbelen.

Lanco Sensory bevordert de ontwikkeling van de 5 zintuigen

 • Zien: baby's aandacht wordt getrokken door speelgoed met felle kleuren en verschillende vormen, leren kleuren te onderscheiden en bevordering van oog-coördinatie.
 • Proeven: het speelgoed is veilig om op te kauwen en sabbelen en eenvoudig vast te pakken.
 • Horen: het speelgoed heeft een zachte piep dat genoeg is om baby's aandacht te trekken zonder te veel lawaai.
 • Voelen: verschillende texturen laten jouw kindje nieuwe vormen en manieren om vast te pakken ontdekken.
 • Ruiken: gemaakt van natuurrubber heeft het speelgoed een bijzondere geur wat de baby prettig vindt.

Schoonmaakadvies

Lanco's rubberen sensory speelgoed en bijtspeelgoed kan worden schoon gemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren om dit speelgoed niet onder de kraan te houden of in bad te doen.

Let op: speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

© 2014 - 2021 Beste Vriendjes | sitemap | rss