Menu

Beste Vriendjes | Kinderkoffertjes met opdrukBeste Vriendjes eigen lijn - kaartenBeste Vriendjes eigen lijn - prentjes babykamerBeste Vriendjes eigen lijn - babyrompersBeste Vriendjes eigen lijn - baby t shirtsBeste Vriendjes | Kaart felicitatie geboorte baby


Eigen lijn

Beste Vriendjes maakt vrolijke illustraties vol kleuren die afgedrukt worden op kaarten, posters, babyrompers en t shirts. Met deze eigen lijn van Beste Vriendjes steunen wij Kinderfonds MAMAS en Stichting Podencoworld.

Kinderkoffertjes

De vrolijke illustraties van Beste Vriendjes worden gedrukt op deze leuke kinderkoffertjes door het zelfde bedrijf dat deze koffertjes ook levert. De koffertjes hebben solide metalen randjes voor ultieme duurzaamheid. Ze hebben een unieke papieren binnenzijde met grijze driehoekjes voor extra stevigheid. En ze zijn gemaakt van gerecycled karton en kindvriendelijke verf.

Kaarten

Wil je iemand verrassen met een kraamkado dan heeft Beste Vriendjes vrolijke gekleurde kaarten in A5-formaat met bijpassende envelop. Je kunt een kaartje toevoegen en bij de bestelling van het kaartje vul je de tekst voor op het kaartje zelf in. Beste Vriendjes zorgt ervoor dat de tekst netjes geschreven op de kaart komt en deze wordt toegevoegd aan het kado.

Prentjes

Beste Vriendjes maakt grappige en vrolijke illustraties die afgedrukt worden op mooi posterpapier, in A4 of A3 formaat. De posters worden geleverd met een mooie lijst erom heen. Deze prentjes staan geweldig leuk in baby- en kinderkamers.

Babyrompers

De illustraties van Beste Vriendjes worden op mooie zachte babyrompers van het merk Soft Touch afgedrukt.

T-shirts

Spreadshirt drukt de illustraties van Beste Vriendjes af op leuke t-shirts van het merk Baby Bugz. Deze t-shirts zijn makkelijk aan en uit te trekken, doordat er op de linker schouder drukkertjes van nikkelvrij materiaal zitten, waarmee de opening voor het hoofd kan worden vergroot.

© 2014 - 2018 Beste Vriendjes | sitemap | rss