per pagina
per pagina

Eigen lijn

Beste Vriendjes heeft een vrolijke collectie illustraties kaarten en posters.

Kaarten

Wil je iemand verrassen met een kraamkado dan heeft Beste Vriendjes vrolijke gekleurde kaarten met bijpassende envelop. Je kunt een kaartje toevoegen en bij de bestelling van het kaartje vul je de tekst voor op het kaartje zelf in. Beste Vriendjes zorgt ervoor dat de tekst netjes geschreven op de kaart komt en deze wordt toegevoegd aan het kado.

Posters

Beste Vriendjes maakt grappige en vrolijke illustraties die afgedrukt worden op mooi posterpapier, in A4 of A3 formaat. De posters worden geleverd met een mooie lijst erom heen. Deze prentjes staan geweldig leuk in baby- en kinderkamers.

Gepersonaliseerde kleurboeken

Uniek en vrolijk kleurboek voor een kindje voor de eerste tekeningen. Op de voorkant omslag plaatsen wij zijn of haar naam, zo kan er bijvoorbeeld komen te staan: 'Dit grote kleurenboek is van Charly'. Leuk om te geven. Het kleurboek is voorzien van mooi papier van 120 gram met het FSC keurmerk. In 5 verschillende kleuren goudgeel, cr`eme, lichtroze, lichtgroen en lichtblauw. Van elke kleur zijn er 10 pagina's. Totaal 50 pagina's om lekker vol te kleuren en tekenen. Een feestje voor je kleine hummel.

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss