Eigen lijn

Beste Vriendjes heeft een vrolijke collectie illustraties vol kleuren die afgedrukt worden op koffertjes, kaarten, posters en babyrompers. 

Kinderkoffertjes

De vrolijke illustraties van Beste Vriendjes worden gedrukt op deze leuke kinderkoffertjes door het zelfde bedrijf dat deze koffertjes ook levert. De koffertjes hebben solide metalen randjes voor ultieme duurzaamheid. Ze hebben een unieke papieren binnenzijde met grijze driehoekjes voor extra stevigheid. En ze zijn gemaakt van gerecycled karton en kindvriendelijke verf.

Kaarten

Wil je iemand verrassen met een kraamkado dan heeft Beste Vriendjes vrolijke gekleurde kaarten in A5-formaat met bijpassende envelop. Je kunt een kaartje toevoegen en bij de bestelling van het kaartje vul je de tekst voor op het kaartje zelf in. Beste Vriendjes zorgt ervoor dat de tekst netjes geschreven op de kaart komt en deze wordt toegevoegd aan het kado.

Posters

Beste Vriendjes maakt grappige en vrolijke illustraties die afgedrukt worden op mooi posterpapier, in A4 of A3 formaat. De posters worden geleverd met een mooie lijst erom heen. Deze prentjes staan geweldig leuk in baby- en kinderkamers.

Babyrompers

De illustraties van Beste Vriendjes worden op mooie zachte babyrompers van het merk Soft Touch afgedrukt.

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss