Bunnies by the bay
Bunnies by the bay verkrijgbaar bij Beste Vriendjes

Beste Vriendjes is verliefd geworden op de superleuke en lieve kadootjes, de zachte knuffeltjes, het mooie speelgoed van Bunnies by the bay. Beste Vriendjes heeft een grote collectie van deze schitterende serie van Bunnies by the bay opgenomen in haar shop. 

 

Een lief pluizig verhaaltje

De wereld van de Konijntjes aan de Baai - Bunnies by the bay - is opgericht in 1986 door een familie in Amerika. Na een tragisch ongeval in een hechte vissersgemeenschap zijn de mensen op Fidalgo Island ontroostbaar. De verwoestende zee die het eiland omringt neemt de levens van vaders, ooms en neven en laat de familie verscheur achter. Grootmoeders vertellen verhalen over konijnen in hun tuinen. Verhalen die troostend werken en de mensen in de gemeenschap weer in slaap doet vallen gedurende de moeilijke nachten. Getroost door deze verhalen geeft dit hen weer hoop voor de toekomst.

Deze verhalen over de konijnen  worden een fantasiewereld vol harige en knuffelbare konijntjes en een hondje dat over ze waakt. De wereld van Bunnies by the bay ontstaat.

Kadootjes vol liefde, comfort en veiligheid

Bunnies by the bay wil niets liever dan vertederende kadootjes creëren voor kleine - en grote – mensen. Kadootjes van alle tijden die liefde, comfort en veiligheid bieden. Ideaal voor je kleintje.

Beste Vriendjes en Bunnies by the bay

Beste Vriendjes heeft leuke, lieve en schattige kadootjes van Bunnies by the bay. ​Zo zijn daar de superleuke kleurige knuffels met bijtringen die ook nog eens een knisperend geluid maken als je op hun buikje drukt. En natuurlijk ontbreken de lieve kleine zachte konijntjes in diverse kleuren en formaten niet in de shop van Beste Vriendjes.

Een schattig servies, om het eten zo leuk en prettig mogelijk te maken, bestaandeuit een bord, kom, lepel en beker. Verpakt in een kleurrijke geschenkdoos. Een ontzettend leuk en mooi kraamcadeau om te schenken. Met èèn van de leuke knuffels uit de Bunnies by the bay serie heb je een mooi kraampakket compleet.

Voor stoere peuters

Voor de kleine grote stoere jongens en meisjes heeft Beste Vriendjes deze lieve en grappige vriendjes van Bunnies by the bay. 

 

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss