Bunnies by the bay kinderservies bij Beste VriendjesBunnies by the bay pluche knuffels bij Beste VriendjesBunnies by the bay pluche koe bij Beste VriendjesBunnies by the bay babysloffen bij Beste VriendjesBaby kroeldoekjes van Bunnies by the bay bij Beste VriendjesBunnies by the bay Konijntje op wielen bij Beste VriendjesBunnies by the bay zachte speelblokken voor baby vanaf 0 maanden bij Beste VriendjesBunnies by the bay hondje op wielen bij Beste Vriendjes


Bunnies by the bay
Bunnies by the bay verkrijgbaar bij Beste Vriendjes

Beste Vriendjes is verliefd geworden op de superleuke en lieve kadootjes, de zachte knuffeltjes, het mooie speelgoed van Bunnies by the bay. Beste Vriendjes heeft een grote collectie van deze schitterende serie van Bunnies by the bay opgenomen in haar shop. 

Een lief pluizig verhaaltje

De wereld van de Konijntjes aan de Baai - Bunnies by the bay - is opgericht in 1986 door een familie in Amerika. In hun eigenzinnige reis na een tragisch verlies gaf deze fantasiewereld vol harige en knuffelbare konijntjes en een hondje dat over ze waakt ze weer hoop voor de toekomst.

​De focus van dit familiebedrijf ligt op het creëren van heerlijk vertederende kadootjes voor kleintjes. Met boeiende kunst en speelse humor biedt Bunnies by the bay gedetailleerde ontwerpen en lieve zachte materialen in tijdloze producten.

Beste Vriendjes en Bunnies by the bay

Beste Vriendjes heeft leuke, lieve en schattige kadootjes van Bunnies by the bay. ​Zo zijn daar de superleuke kleurige knuffels met bijtringen die ook nog eens een knisperend geluid maken als je op hun buikje drukt. En natuurlijk ontbreken de lieve kleine zachte konijntjes in diverse kleuren en formaten niet in de shop van Beste Vriendjes.

Om het eten zo leuk en prettig mogelijk te maken is er het meer dan schattige servies bestaande uit een bord, kom, lepel en beker. Verpakt in een kleurrijke geschenkdoos. Dit is een ontzettend leuk en mooi kraamkado om te schenken. Met een van de leuke knuffels uit deze serie heb je je kraampakket compleet.

Voor stoere peuters

Voor de kleine grote stoere jongens en meisjes heeft Beste Vriendjes deze lieve en grappige vriendjes van Bunnies by the bay.

Moo Moo 

De kleine koe Moo Moo is zo schattig met zijn ruwharige zachte vacht en blokachtige blauwe bandana rondom zijn nek. Voor al die kleintjes die gek op koeien zijn, is dit een echte aanrader

Foxy

Mooie bijzondere vos Foxy met zijn lieve snuit en zijn fluffy staart heeft een zachte roodbruine vacht en een crémekleurige borst. Met zijn leuke geborduurde ogen kijkt hij je aan en vraagt of hij jouw beste vriendje mag zijn.

Pip

Er is een nieuwe muis in huis, dat is zeker, want deze muis met zijn zachtgrijze vacht en lichtroze fluwelen pootjes en oortjes is er een van de meest schattige soort. Druk eens op zijn buik en Pip zal naar je piepen. 

Piper

Piper de strandvogel kan best heel hyper de piper zijn, rennend op en neer over het strand. Deze schattige strandvogel heeft een wollige vacht met lieve geborduurde oogjes, een fluwelen oranje snaveltje, vogelvoeten en superleuke gestreepte bungelende poten. 

Ocho

Ocho lacht want hij heeft er maar liefst 8! Poten wel te verstaan. Is het tijd voor een knuffel? Geen probleem, met zijn wollige blauwe vacht en vrolijke pootjes met stippen en strepen is Ocho de Octopus het beste vriendje voor wat oudere kinderen. Deze vrolijke matroos heeft zijn schipperspet op en heeft altijd een glimlach op zijn vrolijke koppie.

Penny

De lieve kleine pinguin is een echte beste vriend, want Penny is zorgzaam en er helemaal klaar voor om warme knuffels te geven. Met haar wollige vacht en fluwelen oranje snaveltje en voeten is dit een winterwarm knuffeltje.

© 2014 - 2019 Beste Vriendjes | sitemap | rss