Kinderkoffertjes

Vul een koffertje als kraamkado verkrijgbaar bij Beste Vriendjes

Beste Vriendjes en de koffertjes

Beste Vriendjes heeft een ontzettend leuke collectie van kinderkoffertjes. De koffertjes zijn gemaakt van gerecycled karton met metalen details. Beste Vriendjes heeft de kinderkoffertjes in 2 maten, van 25 en van 35 cm. De koffertjes zijn er in verschillende vrolijke kleuren en dessins en ook hebben wij een eigen lijn met illustraties en tekst. Deze kinderkoffertjes zijn al een kadootje op zich. Het koffertje is te gebruiken als decoratie, om kinderspeelgoed, knuffels of kleding in op te bergen en voor als de kleine wat groter is mee te nemen als hij uit logeren gaat. Bovendien zijn ze ook nog eens leuk om zelf te vullen met kadootjes voor een mooi kraamkado.

Een gevuld koffertje als kraamkado

Beste Vriendjes is op zoek gegaan naar een origineel uniek concept om zelf een persoonlijk kraampakket samen te stellen. Zo kwamen wij op het idee van deze vrolijk gekleurde kinderkoffertjes. Het kleine formaat koffertje is leuk om te vullen met bijvoorbeeld een knuffeldoekjesokjes en een bijtring. In het grote formaat past wat meer en deze zijn leuk voor een dekenspeelgoed of zo'n schitterende badcape van Cottonbaby met een heerlijk flesje badbubbels van Earth Friendly Baby. Zo heb je een heel mooi en origineel kraampakket, dat ook nog eens heel leuk is om te geven. 

Duurzame kinderkoffertjes

Dat de kinderkoffertjes duurzaam zijn is erg belangrijk voor Beste Vriendjes want wij streven naast een kind- en diervriendelijke wereld ook zeker naar duurzaamheid. Deze koffertjes zijn dan ook gemaakt van gerecycled karton en kindvriendelijke verf. De koffertjes hebben solide metalen randjes voor ultieme duurzaamheid. En ze hebben een unieke papieren binnenzijde met grijze driehoekjes voor extra stevigheid. Verder zijn ze ook nog eens heel erg leuk en vrolijk om naar te kijken en zeer praktisch om spulletjes in op te bergen.

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss