Stichting Podencoworldkaart geboorte baby stichting podencoworld

Beste Vriendjes steunt Stichting Podencoworld door bij verkoop van haar eigen illustraties € 1,- te doneren aan deze prachtige organisatie.

Stichting Podencoworld Nederland helpt achtergelaten, verwaarloosde en mishandelde Podenco's in Spanje. Een team van zeer gemotiveerde vrijwilligers zet zich onbetaald en met veel enthousiasme in voor het welzijn van de Podenco's in nood. De stichting werkt nauw samen met diverse dierenasielen in genoemde landen en deze asielen worden met enige regelmaat door vrijwilligers van de stichting bezocht.

De stichting is er niet alleen om honden te plaatsen in Nederlandse gezinnen maar hun doel is ook om ter plekke hulp te bieden. Zij helpen onder andere ook door geld in te zamelen voor (ver)bouw van de asielen, operaties, medicatie en een goede samenwerking te bevorderen met andere stichtingen en contacten te onderhouden met asielen in Spanje en Portugal.

Podenco's zijn halfwindhonden. De Podenco is vriendelijk, heeft een zachtaardig karakter, is attent, opgewekt, levendig, erg intelligent en gevoelig maar wat er vooral uitspringt, is zijn bovenmatige nieuwsgierigheid en eigenzinnigheid.

Podenco’s zijn over het algemeen grote kindervrienden, door zijn verdraagzaamheid en zachtaardigheid kan hij veel van kinderen verdragen. De meeste podenco’s zijn uitstekende familie honden. prentjes en kaarten stichting podencoworld

Meer informatie over de Podenco en over de stichting zelf is te vinden op de website van Stichting Podencoworld.

prentjes babykamer stichting podencoworld

© 2014 - 2019 Beste Vriendjes | sitemap | rss