• -13%

  Charl's Toys houten hobbelfiguur Giraffe
  Charl's Toys houten hobbelfiguur Giraffe
  € 40,00 € 34,99
 • -11%

  Charl's Toys houten peuterhobbelpaard met steun
  Charl's Toys houten peuterhobbelpaard met steun
  € 45,00 € 39,99
 • -13%

  Charl's Toys houten hobbelfiguur Olifant
  Charl's Toys houten hobbelfiguur Olifant
  € 40,00 € 34,99
 • -23%

  Charl's Toys houten muziekdoosje Carrousel
  Charl's Toys houten muziekdoosje Carrousel
  € 19,50 € 14,99
 • Houten trekspeelgoed Circuspaard
  Houten trekspeelgoed Circuspaard
  € 18,95
 • -19%

  Houten Stokroller Koning
  Houten Stokroller Koning
  € 15,95 € 12,99
 • -19%

  Houten Stokroller Koningin
  Houten Stokroller Koningin
  € 15,95 € 12,99

Houten kinderspeelgoed

Beste Vriendjes heeft een mooi assortiment aan houten kinderspeelgoed van de merken Charl's Toys en Early Learning Center. Zoals het leuke treinset met vrolijke kleuren, waarbij de kleine samen kan spelen met zijn vriendjes. Samenspel helpt de sociale vaardigheden te ontwikkelen. Kijk ook eens naar onze schitterende houten muziekdoosjes en beluister de verschillende deuntjes. Voor kinderen rond de 3 jaar hebben wij leuke houten hobbelfiguren in de vorm van een houten paard, een giraffe en een olifant. 

Houten kinderspeelgoed bestaat al eeuwen en is het ideale cadeau voor een kind. Houten kinderspeelgoed gaat niet alleen jaren mee, het wordt ook duurzaam geproduceerd. Met een mooi stuk houten kinder speelgoed geef je een boom een 2e leven. Charl's Toys is producent van houten speelgoed. Zij hebben hun eigen merk houten speelgoed Charl's Toys waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Houten kinderspeelgoed van goede kwaliteit is bijna onverslijtbaar en gaat vaak generaties mee. Je ziet dan ook vaak dat scholen en kinderdagverblijven voor houten kinderspeelgoed kiezen. Je betaalt wat meer voor houten speelgoed, maar daar staat tegenover dat speelgoed van hout veel langer meegaat dan plastic speelgoed. Houten kinderspeelgoed is ook veilig want bij de productie van plastic speelgoed komen schadelijke stoffen vrij. Houten speelgoed bevat geen kunststoffen of andere giftige stoffen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen dus veel veiliger voor je kindje.

Houten kinderspeelgoed is vaak eenvoudig, waardoor het juist de verbeelding van je kindje stimuleert. De kleine zal niet snel uitgekeken zijn op speelgoed van hout. De geur, de vorm, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. Zo stimuleert een houten blokkenset bijvoorbeeld de motorische en verstandelijke ontwikkeling. Bij houten speelgoed moet je kindje zelf duwen, trekken, draaien wat tot een actieve geest leidt.

Houten kinderspeelgoed is tijdloos en het gaat veel langer mee dan plastic speelgoed. Bovendien is het beter voor het milieu. Het houten hobbelpaard, houten blokken, hier speelden wij ook mee, en onze ouders en grootouders. Terwijl speelgoed steeds vaker geproduceerd wordt met allerlei technische snufjes houden kinderen nog altijd van bouwen en schommelen.

 

 

 

© 2014 - 2021 Beste Vriendjes | sitemap | rss