Menu

Babyprojectors

Beste Vriendjes heeft leuke babyprojectors van Winnie the Pooh en De Dromen Sterren Show van het merk Tomy. Veel kleine kinderen hebben moeite met in slaap vallen. Een babyprojector zorgt met prachtige lichtprojecties, in combinatie met rustgevende muziek, voor een optimale nachtrust voor je kleine. De mooie muziek en vrolijke projectie op het plafond nemen je baby heerlijk mee naar dromenland. Daarnaast ziet een projector voor je baby er ook nog eens vrolijk en leuk uit in de babykamer.

Veel kinderen hebben angst voor het donker en de nacht. Is je kind bang voor het donker, dan moet je dat zeker serieus nemen. Deze angst zorgt namelijk voor een onveilig gevoel met slaapproblemen, vermoeidheid en het in stand houden van de angst tot gevolg. Eèn van de gemakkelijkste en meest doeltreffende oplossingen om angst voor het donker in te perken is het gebruik van een nachtlamp. Het licht en de vrolijke projecties zorgen ervoor dat je kind net genoeg kan onderscheiden om niet meer bang voor het donker te hoeven zijn. 

Een babyprojector mag eigenlijk niet ontbreken in de kinderkamer want het geeft je kind een goede basis en een vertrouwd gevoel. Dit soort nachtlampen projecteren vaak leuke sterretjes of figuurtjes op het plafond. Zo'n babyprojector brengt niet alleen licht en een magische sfeer voort, de lamp is vaak ook voorzien van leuke slaapliedjes of rustige muziek. Dit samen zorgt voor een veilig gevoel en een goede nachtrust voor de kleine.

© 2014 - 2018 Beste Vriendjes | sitemap | rss