Over Beste VriendjesOver Beste Vriendjes, cadeauwinkel met de leukste cadeautjes voor kinderen tot 4 jaar

Beste Vriendjes is opgericht door Marthe van der Linden.

Hoe het allemaal begon....

Een onvervulde wens, een liefde voor kinderen, dieren en illustreren.

Met de komst van een schitterend gezond mannetje en een harig vriendje uit Spanje ontstond het idee van Beste Vriendjes.

Onze focus ligt op het samen stellen van een assortiment met de leukste kadootjes voor baby’s en kinderen tot de leeftijd van 4 jaar.

Eigen illustraties

Beste Vriendjes heeft een collectie vrolijke illustraties vol kleuren die afgedrukt worden op koffertjes, kaarten, posters, babyrompers en t shirts. 

De koffertjes

Beste Vriendjes is op zoek gegaan naar een origineel uniek concept om zelf een persoonlijk kraampakket samen te stellen. Zo kwamen wij op het idee van deze vrolijk gekleurde koffertjes. De koffertjes zijn gemaakt van gerecycled karton met metalen details. Het koffertje kan gevuld worden met een kleine knuffel, knuffeldoekjes, een deken, speelgoed en nog veel meer. Zo heb je een heel mooi kraamcadeau! Het koffertje is daarna ook te gebruiken als decoratie, om kinderspeelgoed of kleding in op te bergen en voor als de kleine wat groter is mee te nemen als hij uit logeren gaat.

Bunnies by the bay

Beste Vriendjes heeft een leuke collectie van Bunnies by the bay. Deze hitserie komt uit Amerika en bestaat onder andere uit diverse zachte knuffels, zachte speelblokken en schattig kinderservies.

Al onze andere spulletjes

Naast de ontzettend leuke koffertjes, Bunnies by the bay en onze eigen lijn heeft Beste Vriendjes ook mooie:

 

Beste Vriendjes, online cadeautjeswinkel voor kinderen in de leeftijd tot 4 jaar

 

© 2014 - 2019 Beste Vriendjes | sitemap | rss