Over Beste VriendjesBeste Vriendjes babyshop | de leukste kadootjes voor kinderen tot 4 jaar

Hoe het allemaal begon....

Een onvervulde wens, een liefde voor kinderen, dieren en illustreren.

Met de komst van een schitterend gezond mannetje en een harig vriendje uit Spanje ontstond het idee van Beste Vriendjes.

Onze focus ligt op het samen stellen van een assortiment met de leukste kadootjes voor baby’s en kinderen tot de leeftijd van 4 jaar.

Eigen lijn

Met onze eigen lijn steunen wij 2 organisaties: Kinderfonds MAMAS en Stichting Podencoworld.

Wij nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan onze shop en wensen je heel veel knuffelplezier.

​​Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika; sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen organiseren zelf dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor nu al 30.000 kinderen in 30 prachtige projecten.

MAMAS deelt de droom die elke moeder in de wereld heeft voor haar kind: dat ieder kind liefde, zorg en bescherming verdient en krijgt, zodat het zich vrij kan ontwikkelen, een goede toekomst krijgt en gelukkig wordt.Beste Vriendjes steunt kinderfonds mamas en stichting podencoworld

"Alle kinderen, zijn onze kinderen", 

Nelson Mandela

Stichting Podencoworld

Stichting Podencoworld Nederland helpt achtergelaten, verwaarloosde en mishandelde Podenco's in Spanje en Portugal. Een team van zeer gemotiveerde vrijwilligers zet zich onbetaald en met veel enthousiasme in voor het welzijn van de Podenco's in nood. De stichting beoogt geen winstoogmerk.

Zij werken nauw samen met diverse dierenasielen in genoemde landen, deze asielen worden met enige regelmaat door vrijwilligers van de stichting bezocht.

De gelukkigen worden afgegeven bij een asiel en krijgen een hierdoor een kans op adoptie. De Podenco's worden echter in Spanje en Portugal niet of nauwelijks gezien als huisdier. Hierdoor is adoptie binnen deze landen bijna niet mogelijk.

De stichting is er niet alleen om honden te plaatsen in Nederlandse gezinnen. Hun doel is ook om ter plekke hulp te bieden. Zij helpen onder andere ook door geld in te zamelen voor (ver)bouw van de asielen, operaties, medicatie enz.; educatie- en sterilisatie projecten te ondersteunen van de asielen ter plaatsen en het inzamelen van hulpgoederen ter ondersteuning van de asielen.

De koffertjes

Beste Vriendjes is op zoek gegaan naar een origineel uniek concept om zelf een persoonlijk kraampakket samen te stellen. Zo kwamen wij op het idee van deze vrolijk gekleurde koffertjes. De koffertjes zijn gemaakt van gerecycled karton met metalen details. Het koffertje kan gevuld worden met een kleine knuffel, knuffeldoekjes, een deken, speelgoed en nog veel meer. Zo heb je een heel mooi kraamcadeau! Het koffertje is daarna ook te gebruiken als decoratie, om kinderspeelgoed of kleding in op te bergen en voor als de kleine wat groter is mee te nemen als hij uit logeren gaat.

Bunnies by the bay

Beste Vriendjes heeft een leuke collectie van Bunnies by the bay. Deze hitserie komt uit Amerika en bestaat onder andere uit diverse zachte knuffels, zachte speelblokken en schattig kinderservies.

Al onze andere spulletjes

Naast de ontzettend leuke koffertjes, Bunnies by the bay en onze eigen lijn heeft Beste Vriendjes ook mooie:

© 2014 - 2019 Beste Vriendjes | sitemap | rss