Menu

Contactgegevens:                                                                                               

MEA Illustraties en Creaties                                                

Contactpersoon: Marthe van der Linden

Irenestraat 13

2991 BG  Barendrecht

​Webwinkel: www.bestevriendjes.nl

Telefoonnummer: +31 0180-850208

E-mailadres: info@bestevriendjes.nl

KvK-nummer: 24424278 

BTW-nummer: NL135438068B01​


Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00-12:00 en van 14:00-17:00, tenzij anders vermeld staat op de website. Een bericht naar info@bestevriendjes.nl sturen kan natuurlijk ook.​ 

Bestellingen kunnen altijd geplaatst worden, wanneer het je uitkomt. Ook tijdens feestdagen of vakantie! Hou dan wel rekening met een langere levertijd.


Klacht

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren heeft. Toch vragen wij je vriendelijk om jouw klacht via ons e-mailadres info@bestevriendjes.nl of per gewone post door te geven.  Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Beste Vriendjes bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

© 2014 - 2018 Beste Vriendjes | sitemap | rss