Contactgegevens:                                                                                               

MEA Illustraties en Creaties                                                

Contactpersoon: Marthe van der Linden

Irenestraat 13

2991 BG  Barendrecht

​Webwinkel: www.bestevriendjes.nl

Telefoonnummer: +31 0180-850208 

E-mailadres: info@bestevriendjes.nl

KvK-nummer: 24424278 

BTW-identificatienummer: NL001634904B61 


Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00-12:00 en van 14:00-18:00, tenzij anders vermeld staat op de website. Een bericht naar info@bestevriendjes.nl sturen kan natuurlijk ook.​ 

Bestellingen kunnen altijd geplaatst worden, wanneer het je uitkomt. Ook tijdens feestdagen of vakantie! Hou dan wel rekening met een langere levertijd.


Klacht

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar info@bestevriendjes.nl 
Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

© 2014 - 2022 Beste Vriendjes | sitemap | rss