Menu
Sorteer op
 • MAM baby bijtring kikker Max
  MAM baby bijtring kikker Max

  ∙ Merk: MAM
  ∙ Leeftijd: 4+ maanden
  ∙ Materiaal: natuurlijk rubber uit de bossen van Thailand, superzacht en licht. Bestand tegen bijten, sterk en duurzaam en ideaal voor als de tandjes door gaan komen.
  ∙ Kleur:…

  € 10,90
 • MAM baby bijtring schildpad Bob
  MAM baby bijtring schildpad Bob

  ∙ Merk: MAM
  ∙ Leeftijd: 5+ maanden
  ∙ Materiaal: natuurlijk rubber uit de bossen van Thailand, superzacht en licht. Bestand tegen bijten, sterk en duurzaam en ideaal voor als de tandjes door gaan komen.
  ∙ Kleur:…

  € 11,90

Bijtringen

Beste Vriendjes heeft leuke bijtringen van het merk MAM. Dit zeer succesvolle merk is onder andere hierin gespecialiseerd en ontwerpt en produceert producten die geschikt zijn voor gebruik vanaf de geboorte tot 3 jaar. Het heeft diverse (merk-)onderscheidingen ontvangen. Door de combinatie van zelf ontwerpen en zelf produceren resulteert dit in babyproducten waarvan bewezen is dat deze de beste zijn voor een gezonde en gelukkige baby, terwijl ze esthetisch schitterend en trendy zijn.  

De bijtringen zijn gemaakt van natuurlijk rubber uit de bossen van Thailand, superzacht en licht. Ze zijn bestand tegen bijten, en zijn sterk en duurzaam. Ideaal voor als de tandjes door gaan komen. Ze hebben vrolijke kleuren en zijn er in de vorm van een dier. De kleine kan de bijtringen goed vast houden met zijn handjes. 

Deze hele leuke bijtringen zijn met de hand gemaakt. De heldere kleuren, de verschillende texturen en het zachte gevoel van het natuurlijke rubber zijn speciaal ontworpen om baby´ s zintuigen te stimuleren en het helpt hen hand-oog coördinatie te ontwikkelen.

Een bijtring is niet alleen een leuk speeltje voor je baby maar veel belangrijker een bijtring werkt als pijnstiller bij doorkomende tandjes.  Een bijtring is dan wel zo prettig voor je baby. Merk je dat je baby op zijn fopspeen of op zijn knuffeltje begint te bijten of steeds met zijn vingertjes in zijn mondje zit te wrijven?  Is je baby's tandvlees wat dikker, een beetje rood, kwijlt je baby meer dan anders en is je baby humeurig al dan wel of niet gepaard met koorts, dan zou het zo kunnen zijn dat de eerste tandjes van je baby door beginnen te komen. Dit is pijnlijk en het jeukt vaak. Een bijtring helpt hem dan het beste. Een bijtring is een perfect kraamcadeau en iets unieks om te geven.

© 2014 - 2018 Beste Vriendjes | sitemap | rss