• -33%

  Keel Toys Pippins kat 14 cm
  Keel Toys Pippins kat 14 cm
  € 7,50 € 5,00
 • -33%

  Keel Toys Pippins roze flamingo 14 cm
  Keel Toys Pippins roze flamingo 14 cm
  € 7,50 € 5,00
 • -33%

  Keel Toys Pippins zwart wit pandabeer 14 cm
  Keel Toys Pippins zwart wit pandabeer 14 cm
  € 7,50 € 5,00
 • -33%

  Keel Toys Pippins wit bruine vos 14 cm
  Keel Toys Pippins wit bruine vos 14 cm
  € 7,50 € 5,00
 • -33%

  Keel Toys Pippins oranje bruine giraffe 14 cm
  Keel Toys Pippins oranje bruine giraffe 14 cm
  € 7,50 € 5,00
 • -33%

  Keel Toys Pippins oranjebruine puppy 14 cm
  Keel Toys Pippins oranjebruine puppy 14 cm
  € 7,50 € 5,00
 • -50%

  Paws schaapje roze 20 cm
  Paws schaapje roze 20 cm
  € 12,95 € 6,50
 • -50%

  Paws schaapje blauw 20 cm
  Paws schaapje blauw 20 cm
  € 12,95 € 6,50
 • Aurora Baby witte beer First Teddy 30 cm
  Aurora Baby witte beer First Teddy 30 cm
  € 18,95
 • -41%

  Cuddles time roze beer it's a girl
  Cuddles time roze beer it's a girl
  € 16,95 € 9,99
 • Aurora Baby zittende beer roze en blauw 28 cm
  Aurora Baby zittende beer roze en blauw 28 cm
  € 18,95
 • Me To You Tiny Tatty Teddy knuffelbeer
  Me To You Tiny Tatty Teddy knuffelbeer
  € 19,50

Mooi assortiment babyknuffels

Vanaf hun geboorte slapen baby's graag met een knuffel, omdat ze zo lekker zacht zijn en snel hun geur opnemen. Zo geven ze een vertrouwd gevoel aan je baby'tje en slaapt hij of zij veel makkelijker in. Bij Beste Vriendjes vind je een lief assortiment babyknuffels voor jongens en meisjes. Of je nu op zoek bent naar grote of kleine babyknuffels, knuffeldoekjes of kleine knuffeltjes, bij Beste Vriendjes vind je jouw knuffel!

Online babyknuffels kopen bij Beste Vriendjes

Bij Beste Vriendjes vind je knuffels van verschillende merken en verschillende karakters. Maar ook de knuffeldoekjes mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Met zo'n heerlijk zacht kroeldoekje valt je baby heerlijk in slaap!

Je kunt gemakkelijk online baby knuffels bestellen bij Beste Vriendjes. Wil je graag advies op maat of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Pluche knuffels

Beste Vriendjes heeft veel lieve en zachte knuffels in allerlei soorten, maten en kleuren. Van superschattig tot ook best stoer. Van ienieminie tot best heel groot. Van de merken Bunnies by the bay, Cuddles time, Gund, Keel Toys (Pippins), Aurora Baby, Tiny Tatty Teddy, Paws,

Knuffelen is belangrijk voor een kind. Tegen de tijd dat een kind een half jaar oud is, krijgt hij voor het eerst behoefte aan een knuffel als vervanging voor de moeder, omdat hij dan leert wat afscheid is. Een knuffel biedt veiligheid en geborgenheid.

Wist je dat een goede knuffel minstens twintig seconden moet duren om te profiteren van alle voordelen die een knuffel kan bieden. Knuffelen blijkt namelijk veel voordelen te bieden voor zowel de lichamelijke als de mentale gezondheid. Er is zelfs iemand die zich heeft toegewijd aan het geven van goede knuffels. Deze Indiase vrouwelijke guru, beter bekend als Amma, wat ´ moeder´  betekent staat bekend als de ‘knuffelguru’, omdat ze de hele wereld over reist om miljoenen mensen een knuffel te geven. Dit doet ze om de universele moederliefde over de wereld te verspreiden. Hoe mooi is dat!

Bij knuffelen komen er bepaalde stoffen vrij die ervoor zorgen dat je je goed voelt: negatieve emoties worden verdreven en je ervaart positieve energie. Je dag kan dus door een goede knuffel volledig omdraaien. Dit liefdevolle gebaar verzacht de pijn die je misschien op dat moment ervaart. Het warme gevoel dat je van knuffelen krijgt, versterkt het gevoel van veiligheid. Dankzij de positieve energie en de goede hormonen die worden vrijgelaten elke keer als je iemand een knuffel geeft of een knuffel van iemand krijgt verminderen angsten en zorgen. Kinderen die hun lievelingsknuffel knuffelen, voelen zich hierdoor kalmer en veiliger.

Een knuffelbeer of andere lieve knuffel vergroot hun zelfvertrouwen en helpt ze zelfstandig te worden. Knuffels hebben een rustgevende werking en door het vrijkomen van oxytocine, ook wel het liefdeshormoon genoemd, versterkt het je immuunsysteem waardoor het lichaam beter bestand wordt tegen virussen en bacteriën.

Uit een studie is gebleken dat wanneer je gedurende de eerste jaren van je leven deze vorm van genegenheid niet ontvangt, dit ervoor kan zorgen dat zenuwen afsterven, waardoor je op latere leeftijd een verminderd mentaal vermogen en een onderontwikkelde motoriek kunt hebben. 

Voor kinderen zijn knuffels in de vorm van knuffelbeesten onvoorwaardelijk.

Ze hebben altijd tijd, zijn nooit boos en zijn helemaal alleen van het kind. Hun knuffeltje helpt ze makkelijker in slaap te vallen en bij het afscheid nemen bij de créche. Vanaf een maand of 7 kan je baby zich gaan hechten aan een knuffel. Het is een maatje dat overal mee naartoe gaat.

knuffels kraamkado´s

Maak daarom van knuffelen een dagelijkse gewoonte. Want of je nu een goede knuffel geeft of ontvangt het verhoogt je geluksgevoel dus knuffel er flink op los!

Een grote goede knuffel van Beste Vriendjes

© 2014 - 2020 Beste Vriendjes | sitemap | rss